Hjärtasjötorpet

Hyr boende i naturskönt område

 

Naturskönt och sjönära boende. Torpet och logen tillsammans med kringliggande stugor har ett stort antal bäddar för större sällskap och lägerverksamhet.

Hjärtasjötorpet består av två rum och kök med komplett köksutrustning för 30 personer, kylskåp, frys, kaffekokare, varmt och kallt vatten. Medtag handdukar och diskmedel. Det finns sängplatser för 14 personer, med golvlogi finns det plats för totalt 25 personer. 

Logen har tre rum, sex bäddar i vardera rum (3-våningssängar) samt ett kök med pentry och köksbord. Pentryt består av häll med fyra plattor, kyl och frys, diskho med pump. Medtag handdukar och diskmedel. Vatten hämtas på gaveln i samma byggnad. 

Backstugan består av ett rum insprängt i befintlig backe. Rummet är inrett med en dubbelsäng, pentry och köksbord med fyra platser. Pentryt består av häll med fyra plattor, kylskåp och diskho med pump. Medtag handdukar och diskmedel. Vatten hämtas på gaveln i ekonomibyggnaden. 

Tallhem består av två rum, ett av rummen är insprängt i befintlig backe. Det finns sex sängplatser, pentry och köksbord med sex platser. Pentryt består av häll med fyra plattor, kylskåp och diskho med pump. Medtag handdukar och diskmedel. Vatten hämtas på gaveln till ekonomibyggnaden. 

Du får ha med dig sängkläder själv och varje hyresgäst städar efter sig.

Boende i Torpet, Logen, Backstugan och Tallhem har tillgång till samma WC, dusch och omklädningsrum som finns i Logen. 

Fantastisk utsikt över området och sjön året om samt fritt fiske i Hjärtasjön.

 

Ring 0479-215 20 för mer information eller bokning.

För information

Från och med 1/6-1/9 sker ALL BOOKNING för hjärtasjötorpet o övriga stugor Endast via 

Booking.com

Pga heltidsöppet i serveringen i SVARTA BERGEN

 

Hjärtasjötorpet booking.com